Vackra fasader
för generationer

Vi vänder oss till professionella beställare och anpassar oss alltid efter våra kunders behov och utför entreprenader som under-, general- eller totalentreprenör.

Bakgrund

Det var knappt 15 år sedan Tommy Fehrm och Joakim Strömberg grundade Tegelfogen.
Det är år som gått fort och otroligt mycket har hänt sedan starten.

Vi var från början ett tvåmansföretag och har idag växt till att bli en av de mest välrenommerade aktörerna på marknaden.

Vad som varit nyckeln till vår framfart är kravet på kvalitet i kombination med passionen för kulturfastigheter, om du frågar oss.

Affärsidé

Vår affärsidé bygger på att med ett stort personligt engagemang och hög kompetens renovera fasader och klimatskärmar på fastigheter i Göteborgsområdet för professionella beställare.

Vår vision är att framtidssäkra Göteborgs kulturfastigheter för kommande generationer.

Ambitioner

Ambitionen har alltid varit att överträffa kundens förväntningar och sedermera vara det självklara valet för projekt inom våra specialistområden. För vår del är det lika viktigt att arbetet blir estetiskt tilltalande som kvalitativt och hållbart över generationer, och det uppskattar många av våra uppdragsgivare.

Utmärkelser

2021 blev vi utsedda till Årets entreprenör av fastighetsbolaget Higab för vårt arbete med renoveringen av Stora teatern.

Dagens Industri gav oss utmärkelsen Gasellföretag två år i rad, ett bevis på vår snabba tillväxt, vilket vi är väldigt glada och tacksamma för.

Urval kunder