Tegelfogen 10-årsjubileum

Vi har tagit oss kort men långt på tio år

För de som arbetat med oss har vår passion för vackra byggnader inte gått obemärkt förbi. I tio års tid har vi med hjärta renoverat fasader och klimatskärmar för professionella beställare – just och endast i Göteborgsregionen. I samband med vårt jubileum förnyar vi nu vår egen grafiska profil.

 

Under åren har vi hunnit med alltifrån vackra kyrkor, pampiga byggnadsminnen, kulturfastigheter, skolor, bostadsrättsföreningar och hyresfastigheter till mer udda byggnader som vattentorn och höga skorstenar.

Vi har tagit oss från ett litet okänt företag till en erkänd aktör på marknaden att räkna med, blivit Poveldiplomerade, Spef certifierade och utnämnda till Gasellföretag – två år i rad.

För att fira vårt tioårsjubileum har vi tagit fram en ny grafisk profil som bottnar i vår historia men som samtidigt kan ta oss in i 20-talet med ett stort självförtroende. Den nya identiteten förtydligar vår passion för just renovering av gamla fastigheter men även vårt mål som är att bevara Göteborgs byggnader vackra, för generationer.

Vi räknar med att vi de kommande tio åren fortsätter ta oss kort, vi älskar ju vårt Göteborg, Men långt då vårt mål är att bli det absolut självklara valet när det gäller hållbar kvalité och vackert utförande.

Stort tack till alla våra kunder, samarbetspartner och kollegor för tio fantastiska år! Nu siktar vi på att bli ännu bättre de kommande tio med er.

 

Urval kunder